קליספרה תל אביב: מסעדת יאסו פותחת את הקיץ

5 דקות קריאה

אסף אדיב

5 דקות

השמש יוצאת, הבריזה מהים חוזרת – והמרפסת של יאסו שוב נפתחת אל שקיעות מטורפות, יין לבן וצחוק מתגלגל.
אם התגעגעתם לרגע הזה שבו תל אביב מרגישה כמו חופשה באי יווני, הקליספרה חוזרת – והיא לוהטת מתמיד.

אם אתם מחפשים ערב שמתחיל בצ'יל ונגמר בריקודים על שולחנות – ברוכים הבאים ליאסו,  של השף המוכשר אבי ביטון (כן כן, השופט ממאסטר שף), בלב טיילת תל אביב. ב־8 באפריל החורף יורד רשמית, סגירת החורף יורדת גם כן והשקיעות הכי יפות בעיר מקבלות במה מחודשת על המרפסת הכי שווה בעיר, מול ים כחול, בריזה ומוזיקה משובחת.

מיאסו לא יוצאים רעבים (או עצובים)

בתפריט תמצאו שילוב מהמם של המטבח היווני והים-תיכוני – ריזוטו ספנקוריזו עם מנגולד ופרמזן, ודג צ'יפורה בגריל עם פסטו עשבים. הכל עשוי בדיוק כמו שאבי ביטון יודע, והכל קורה על רקע צלילי יוון, דרינקים צבעוניים, ושקיעה שלא צריך עליה פילטר.

ומה עם האווירה?

כמו ביוון – רק עם יותר סטייל תל אביבי. בימי ראשון יש הופעות חיות של זמרים יווניים שטסים במיוחד מאתונה, וכל הערב מרגיש כמו חופשה קצרה באי. בשלישי ורביעי תמצאו שם דיג'ייז שמרימים את המקום, כך שאם באתם רק לדרינק – תתכוננו להיתפס בסטורי של מישהו רוקדים על שולחן.

ואז מגיע הקסם של הקליספרה

בין ראשון לחמישי, מ־18:00 עד 20:00, יאסו מציגים את הקליספרה – שעת הקוקטיילים והנחת. 30% הנחה על כל התפריט, כשברקע השקיעה צובעת את הים בצבעים של חו"ל, המוזיקה נוגעת בדיוק במקום, והכל מרגיש כמו בריחה קטנה מהמציאות, אנחנו התאהבנו

עשינו לכם חשק? הזמינו מקום

הקיץ נחת ביאסו, ואתם לגמרי מוזמנים להצטרף לערב שיתחיל כמו דייט על דרינק – ויגמר במסיבה יוונית שתדברו עליה כל השבוע.

למקומות הקליקו כאן >>

למידע נוסף

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

שתפו את הכתבה

אסף אדיב

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם